Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει ημερομηνία λήξης των Πιστοποιητικών για σκάλες πιλότου και επιβίβασης και πώς μπορώ να χειριστώ το ζήτημα αυτό;

Σύμφωνα με τον κανονισμό ISO799: 2004 (Σκάλες Πιλότου) & ISO5489: 2008 (Σκάλες Επιβίβασης), μετά το τέλος της περιόδου των 30 μηνών από την κατασκευή / πώληση οποιασδήποτε πιστοποιημένης σκάλας, εφιστούμε την προσοχή σας για τον έγκαιρο επανέλεγχο και την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού. Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει σε συνεννόηση μαζί σας τη σχετική υποχρέωση με τους εξής τρόπους:
  • Με τη διεξαγωγή από τον τεχνικό μας των απαραίτητων δοκιμών, ανανέωση του πιστοποιητικού και αντίστοιχη σήμανση της ελεγχόμενης σκάλας, όπως απαιτείται.
  • Την αντικατάσταση της σκάλας σε προνομιακή τιμή σε περίπτωση αποτυχίας στις δοκιμές.
  • Με παροχή συμβουλών και προτάσεων σχετικά με την επιλογή που ταιριάζει στην περίπτωση, συνδυάζοντας ασφάλεια - συμμόρφωση - οικονομία.
Με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρεία Captain Nemo μπορεί σας εξασφαλίζει:
  • Συνεχή συμμόρφωση της σκάλας πιλότου / επιβίβασης στους ισχύοντες κανονισμούς
  • Πρόληψη πιθανών παρατηρήσεων κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης PSC ή ISM.
  • Αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών σε περίπτωση ατυχήματος για μη συμμορφούμενες σκάλες.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος

Διαρκώς εφαρμόζουμε στοχευμένους ποιοτικούς ελέγχους, που βασίζονται σε απαιτητικά πρότυπα και στην αυστηρή εφαρμογή διαδικασιών, με στόχο την ελαχιστοποίηση των ατελειών κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Ως αποτέλεσμα, όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται είτε από τα πιστοποιητικά κλάσης από Νηογνώμονες μέλη της IACS, ή πιστοποιητικά κατασκευαστή μαζί με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά των πρώτων υλών, αν κριθεί απαραίτητο. Επιπλέον, το τμήμα πωλήσεων της Captain Nemo τηρεί πλήρη ιχνηλασιμότητα του προϊόντος καθ ' όλη τη διαδικασία, από την παραγγελία και την κατασκευή μέχρι την παράδοση, έτσι ώστε να παρέχουμε την καλύτερο δυνατό " After Sales Support "στους πελάτες μας. Στην απίθανη περίπτωση τυχόν αστοχίας, το άρτια καταρτισμένο τεχνικό μας τμήμα πραγματοποιεί σε βάθος έλεγχο και αξιολόγηση της υπόθεσης και προτείνει την πιο αποτελεσματική και συμφέρουσα πρόταση.

Γιατί να αγοράσετε τα Πιστοποιημένα Προϊόντα της Captain Nemo

Οι προδιαγραφές των προϊόντων μας είναι ενημερωμένες σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες κατασκευαστικές και τεχνικές εξελίξεις διασφαλίζοντας τη συμμόρφωσης με τους ισχύοντες κανονισμούς και τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Ποιό προϊόν-κατασκευή είναι το πλέον κατάλληλο για τη χρήση που χρειάζομαι

Η Captain Nemo μετά την επεξεργασία και την αξιολόγηση του περιεχομένου της ζήτησής σας, μπορεί να σας προσφέρει συγκεκριμένες προτάσεις για να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή εναλλακτική λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Με βάση την εμπειρία μας στο σχεδιασμό και την παραγωγή προσαρμοσμένων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων, σε συνδυασμό με τη συνεχή τεχνολογική αναβάθμιση της παραγωγικής μας διαδικασίας, μπορούμε να σας παρέχουμε το πιο αποτελεσματικό προϊόν ή υπηρεσία στην καλύτερη αξία για τα χρήματα σας.